<%=Club.Nombre %>

Protagonisme pel Deportivo Ontinyent i el Prebenjamí A


Deportivo Ontinyent i l’equip Prebenjamí A són els protagonistes d’esta setmana per diferents fets, i que els tindrem em boca els propers dies. El primer equip ho va a ser ja de manera indefinida, ja que els de Cristian Ferrandiz dilluns encetaven la pretemporada que els va a preparar l’estrena a la Regional Preferent.

Una primera setmana d’entrenaments on no tindrem cap partit amistós, ja que el primer d’ells serà el proper dia 3 contra el Villajoyosa CF a partir de les 20:00 i on els nostres podran calibrar les forces davant un equip d’entitat.

En estes dues primeres sessions de treball hem pogut vorer les set noves incorporacions treballant sota les ordres del cos tècnic (Cristian Ferrandiz & Sergio Revert) i especialment amb el nou preparador físic Ivan Arcos, part fonamental en estes primeres setmanes.

També trobem completant els entrenaments jugadors a prova així com juvenils de la nostra Escola que han acabat la seua etapa formativa i que van a tractar de convèncer a Ferrandiz per fer-se un lloc al Deportivo Ontinyent.

I pel que fa referència a l’equip Prebenjamí A, divendres encetarà la seua participació al COTIF 2022. Un prestigiós torneig estival que compta amb nombrosos combinats, bàsicament seleccions territorials i on pocs són els Clubs que participen.

En esta edició del COTIF Istobal trobem 14 equips dividits en dos grups que competiran entre dijous 28 i dimecres 3 d’agost, i on els quatre millors accediran a la fase final del primer cap de setmana d’agost. Sort per l’equip dirigit per Nacho Martinez, que recordem ha guanyat tots els partits que ha disputat esta passada lliga i copa.


Comparte en:

  • X (Twitter)