<%=Club.Nombre %>

Equip nou i altre entrenador debutant: Infantil D = Raul Pastor


L’ontinyentí Raul Pastor  Pomar (24/04/1991) ha estat presentat com a entrenador per l’últim equip que el Club Deportivo Sport Base Ontinyent ha inscrit per la present 2021/2022: l’Infantil D, fruit de la gran acceptació que va tindre la jornada de captació que es va realitzar el passat 26 de setembre.

Amb el Nivell-3 d’entrenador recentment aprovat, este jove ex-àrbitre no ha dubtat en cap moment en incorporar-se a la nostra Escola, sent altre dels debutants el present curs 21/22.  Al preguntar-li, açò é el que ens ha contestat:

De quina manera aplegues a la nostra Escola?

Doncs ha estat el propi Pascual qui es va ficar en contacte amb mi i em va donar aquesta oportunitat després que uns amics en comú li ho van comentar.

Quina relació tens amb el món del futbol?

De ben xicotet, anava totes les vesprades amb m'agüelo a El Clariano a veure els entrenaments de l'Ontinyent. Recorde vesprades senceres amb un baló pegant xuts a la porteria i  la paret de tribuna jo soles. Després vaig jugar 3 anys a l'Agullent i, m'ho vaig deixar, ja que hem tirava més la música.  Quan vaig començar la Universitat, em vaig fer àrbitre i vaig estar xiulant durant 6 temporades. Després en 2015 em va sorgir l'oportunitat de traure'm el Nivell 1 d'entrenador, i des d'aleshores que porte entrenant. Vaig estudiar CAFE també.

Com han anat els primers entrenaments?

No han estat malament. La veritat és que van millorant a poc a poc. La majoria són xiquets que jugaven als Jocs Escolars dels col·legis, i tenen molta il·lusió per continuar millorant, d'ahi que hagen vingut a la FEBO. Encara estem coneguent-se tant jo a ells com ells a mi i supose que amb el pas dels dies aniran millorant a poc a poc

Amb que et donaries per satisfet en acabar la 21/22?

Em considere inconformista, és a dir: sempre m'ha agradat guanyar. No obstant això, està clar que ens trobem en una etapa de formació i que és el primer any que juguen tots a futbol 11. A nivell personal, em conformaria en què els xiquets aprengueren i s'ho passen bé amb mi. Crec que el principal és que s'emporten una bona imatge de mi. A nivell esportiu, quedar a meitat taula o un poc més amunt ja seria un èxit rotund pel que anem a lluitar.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)