<%=Club.Nombre %>

Cap de setmana per aconseguir objectius


Ultima jornada per a la gran part dels nostres equips, ja que a excepció de tres (1r equip, Juvenil i Aleví) i dels que estan competint a les Copes Or i Plata (en futbol 8), la resta van a dir adéu a la lliga 2021/2022.

Pel que respecta als partits que es jugaran a LA Puríssima, ni que dir que dos centren els interessos del nostre Club ja que estan jugant-se els objectius marcats ja va vora 10 mesos. Parlem del Deportivo Ontinyent i de l’Infantil A que de guanyar este cap de setmana, els primers continuarien depenent d’ells mateix per l’ascens mentre que els segons un triomf o depenent d’altres resultats els mantindrà una temporada més a la categoria. I no podem oblidar-nos del Benjamí B que cas de guanyar esta mateixa vesprada i perdre el líder es proclamaria Campió.

Els desplaçaments poden donar-nos altra alegria, si bé serà difícil perquè el Juvenil visita al tercer classificat buscant també la continuïtat a la 1a regional, encara quan resten dues jornades més per aconseguir-ho i on els nostres ho tenen de la mà. En canvi el Cadet C s’acomiadarà de la categoria després d’una segona part de la temporada on la falta de més triomfs ha estat decisiu.


Comparte en:

  • X (Twitter)