<%=Club.Nombre %>

Angel Guarner (Dir.Tècnic): "la metodologia del Villarreal és positiva"


Angel Guarner, Director Tècnic de l’Escola ens fa un repàs del que ha estat la recentment acabada 2021/2022, valorant com s’han desenvolupat les jornades de portes obertes i altres temes interesants:

Quina valoració fas de les dues setmanes que hem realitzat de “portes obertes” a La Puríssima per captar futuribles jugadors?

La valoració és positiva, on han vingut xavals d’altres Escoles i d’altres que  durant la temporada hem estat seguint i que ara han vingut per a entrenar amb nosaltres.

I a més durant esta mateixa setmana hem continuat amb els equips de futbol-11...

Si. Hem aprofitat esta última setmana per a perfilar els equips de cara a la propera temporada per a vorer on ubiquem cada jugador en els nostres equips, si bé cap decisió que prengam serà definitiva.

Amb la celebració diumenge passat del Torneig Femení es fica el punt i final a la 21/22. Quin balanç fas com a Director Tècnic?

Nosaltres sempre intentem que quan s’acabe cada temporada els xavals hagen millorat, i pense que enguany ho hem aconseguit. El nostre treball va encaminat a que tots agafen els conceptes bàsics que nosaltres volem perquè quan canvien d’equip tots els tinguen assimilats i sàpiguen aplicar-los conforme pugen de categoria.

Com està sent el treball per confeccionar els equips de cara a la 22/23?

De moment estam perfilant els equips, i és una feina com totes les temporades, amb baixes i altes, tant de jugadors com d’entrenadors. Pensa que n’hi ha jugadors que volen estar en equips de superior categoria i nosaltres els oferim eixa possibilitat. Com he dit abans hem estat seguint jugadors tota la temporada i molts d’ells s’han decidit per formar part de la nostra Escola. De moment estic content perquè hem aconseguit firmar bons jugadors importants que faràn els nostres equips més competitius.

Es nota el creixement de la nostra Escola en quant la demanda d’incorporacions que estem tenint?

De fet puc dir-te que són més els jugadors bons que venen que els que ens deixen, el que vol dir que estem fent be les coses perquè molts volen formar part de la nostra Escola. Açò implica que la metodologia que estem implantant, seguint les directrius del Villarreal CF, és clarament positiva. Pensa que enguany quasi tots els xavals que acaben la etapa de cadet van a quedar-se al Juvenil, no com passava abans que decidien emigrar a altres llocs. Estem molt agraïts al Villarreal pel conveni que tenim amb ells, ja que ens permet acoblar la seua metodologia de treball a les condicions que tenim i el creixement dels jugadors deixa ben a les clares que estem fent-ho d’allò millor, com ho demostra la quantitat de xavals que volen formar part de la nostra Escola.


Comparte en: