<%=Club.Nombre %>

CIUTAT DE L'HANDBOL CATALÀ


➡️Aquest matí el Club Handbol Esplugues ha signat el conveni de col laboració amb l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat i la Federació Catalana d'Handbol per ser seu de dos grans esdeveniments dins del Handbol català i convertir Esplugues a "Ciutat de l'Handbol Català" durant els dos propers anys.
👏🏽El nostre club acollirà el proper 28 d'agost la Supercopa de Catalunya, amb la participació dels millors equips catalans femenins i masculins.
➕A més acollirà la celebració de la Festa de l'Handbol
Català, un acte que reconeix les fites més significatives de l'handool català i de les entitats i clubs esportius que se celebrarà el 8 de novembre.
🤾🏽‍♂️”Som una ciutat que creiem a l'esport base", ha manifestat l'alcaldessa Pilar Diaz, que ha celebrat que Esplugues sigui la seu "d'aquests esdeveniments de primer ordre'. El nostre president, Alberto Bayo, ha agradeit el suport de l'Ajuntament i ha qualificat la celebració dels esdeveniments com un "repte".
"Tindrem els millors jugadors i jugadors d'handbol a Esplugues", ha subratllat.
Per part seva, el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort, ha destacat el paper que en la popularització que d'aquest esport s'està fent des del club d'handbol Esplugues Les Moreres. "Serà una gran festa de l'esport", ha manifestat.
💙💛Estem molt il-lusionats i feliços de seguir fent gran el nostre esport i el nostre Club!
#espluguesciutatdhandbol#che1971 #finestrelleshandbolesplugues #aramésquemai #territorihandbol


Comparte en:

  • X (Twitter)