<%=Club.Nombre %>

L'Aleví Femení es fa amb el 2n lloc a Villalonga


L’Aleví Femení va ser el primer equip de la nostra Escola que va donar per finalitzada la temporada oficial. Després d’una primera fase de lliga amb 12 equips on les de Sara Soriano van acabar el segon lloc, sols per darrere del gran dominador de la temporada, el Llevant, únic conjunt que les va derrotar i on les nostres va guanyar un total de 9 encontres.

La segona fase de la temporada va separar el grup inicial en dos, jugant les nostres jugadores front els que havien ocupat els millors llocs del grup. 10 partits han disputat en esta segona fase, guanyant la meitat dels enfrontaments per acabar en tercer lloc.

Però la temporada futbolera no ha finalitzat ahí, ja que són molts els tornejos que es juguen en post-temporada, com ho demostra el que van disputar dissabte en Villalonga, on les de Sara prenien part al I Torneig de Futbol 8 Femení, organitzat pel club amfitrió.

Les nostres joves jugadores van derrotar al Gandia en les semifinals per 2-0, jugant la final contra el Llevant, qui ens va derrotar per 0-3, sent el tercer lloc per les organitzadores. A més la nostra portera Núria Soler (que ja demostrat del que es capaç esta 21/22) va ser escollida com a la millor de la matinal, rebent el trofeu acreditatiu de mans de l’organització.

L’enhorabona a estes joves jugadores i al seu cós tècnic!!!


Comparte en:

  • X (Twitter)