<%=Club.Nombre %>

Repassem amb Pascual Donat el Campus de Nadal 2021


Si el Director del Campus de Nadal 2021: Miguel Gandia ens feia una valoració de com estava desenvolupant-se durant els primers dies, ara és el Director Esportiu de l’Escola: Pascual Donat qui ens va un resum del que ha estat esta segona edició del Campus nadalenc, que vam realitzar des del 27 de desembre i que va concloure el darrer 5 de gener d’este 2022.

Valoració del Campús:

Si mirem com l’afrontàvem els dies previs, amb la Covid pel mig, puc dir ben alt que ha estat un èxit total, a l’igual que els que vam realitzar l’any passat (Nadal, Pasqua i Estiu). Han hagut vora 60 xiquets i xiquetes, que alguns d’ells no han estat tots els dies a l’haver d’estar confinats, així com baixes d’última hora per este mateix tema.

Agraïments:

Doncs a tots els entrenadors que han estat treballant amb els xavals, des del propi Miguel Gandia, Àngel Guarner, Ferran Torregrosa, Paco Balaguer i Sergio Aran, a Henry Estornell en la tecnificació dels porters, i sense oblidar-me de Pepe Garcia, qui ha estat en tot moment. També vull agrair als col·laboradors, que han aportat detalls per a tots els participants: Kapitalia, Domino’s Pizza i Lurbe’l.

Salut del Campus:

Som un grup que ja portem treballant durant uns quants Campus, i es veu que els xiquets confien en nosaltres, com estan demostrant-ho cada vegada que obrim les inscripcions. No som un Campus tipus tecnificació on agafem els millors de cada Escola dels voltants. L’èxit dels que nosaltres organitzem està en que agafem a tot tipus de xiquets que els agrada el futbol. A més cada vegada més ens deixem portar per Miguel Gandia, qui és un mestre en estes coses, i on sempre busca enfocar el futbol del carrer, com fèiem abans, als terrenys de joc, aportant també nosaltres idees per que puguen divertir-se els xavals.

Acte de Cloenda:

És un dels dies més bonics pels xiquets i xiquetes, ja que contem amb Juanet que és un mestre com a speaker. N’hi han premis i regals pels participants, així com sortejos de material del Villareal (pins, samarretes, fotos dels jugadors...) que ens ajuda i són coses que als xavals els agrada.

Ací teniu totes les fotos del Campus de Nadal 2021.


Comparte en:

  • X (Twitter)