<%=Club.Nombre %>

Edu i Omar amplien les renovacions de jugadors d'Ontinyent al Deportivo


Dos ontinyentins més han confirmat la seua continuïtat al Deportivo per a l’estrena a la Regional Preferent de la propera temporada 2022/2023. Es tracta del porter Edu i del jugador de tall ofensiu Omar.

Edu Muñoz va tornar a La Puríssima amb la temporada ja en marxa, jugant dos partits abans de lesionar-se. Afortunadament es va recuperar a temps d’afrontar els últims 6 partits de lliga, on l’equip ja no va conèixer la derrota. Edu afirma que “estic molt content de poder jugar una temporada més en  el CD Ontinyent. El fet de pujar a Preferent i poder competir en esta categoria m’ha fet decidir-me a jugar un  any més a futbol. A més es va a mantenir pràcticament la mateixa plantilla de la temporada passada, el qual considere que és molt positiu perquè hi havia molt bon ambient i és un grup de gent molt humil”.

Per la seua part Omar Cortés ha estat peça clau a l’equip de Cristian Ferrandiz, no debades sols s’ha perdut un encontre, sent titular en 23 dels 27 partits que ha disputat (sols se n’ha perdut un), aplegant a marcar 5 gols esta passada 21/22.

El de Sant Rafel és un dels jugadors amb experiència en Preferent i defineix el que ens espera com a “molt il·lusionant, ja que tot el grup de jugadors i cos tècnic tenim molta il·lusió en competir en Preferent. Si al final es formalitza la composició que s’ha filtrat anem a trobar-se amb equips de molta entitat que venen de Tercera Divisió com Benigànim i Olímpic o d’altres com el Castellonense que porten molts anys intentant l’ascens; però no anem em por. Anem amb la intenció de disfrutar i sobretot competir per assolir la categoria , que estic segur que amb treball ho aconseguirem, ja que tenim equip per fer-ho”.

En preguntar-li sobre el retrobament amb dos dels seus ex-equips: Ontinyent 1931 i L’Olleria. Omar reconeix que “tocarà visitar El Clariano amb il·lusió i per a mi serà molt especial. També jugarem amb L’Olleria, d’on tinc molts bons amics i hem fa molta il·lusió el visitar La Solana després d’uns quants anys sense haver estat allí. És un lloc on guarde molts bons records, ja que estic molt content del tracte que vaig rebre allí”.

Per altra banda s'ha confirmat que no continuaran a l'equip Franco, Mompó, Enrique i Juanito, que s'afegixen a les de Mendi, Manel i Jordi que no van finalitzar la passada temporada al Deportivo.


Comparte en:

  • X (Twitter)