<%=Club.Nombre %>

Cadets de la nostra Escola al I Programa d'Alt Rendiment en Anglaterra


Un total de 14 jugadors del Club Deportivo Esport Base Ontinyent van a participar del 4 fins a l’11 de juliol d’una experiència única , formant part del primer programa d’alt rendiment de futbol 100% en anglès i a Anglaterra.

Es tracta de jugadors que bàsicament van a competir la 22/23 jugant al nostre Juvenil, i que gràcies a l’Offside Academy gaudiran no sols del futbol amb 10 sessions d’entrenament d’alt nivell, sinó que a més tenen 12 tallers d’anglès basats en els valors de l’acadèmia. Dues excursions a Londres, visitant estadis de la Premier League i dos partits front equips locals de primer nivell, junt a l’allotjament a les pròpies instal·lacions a Leicester faran que esta experiència siga inoblidable no sols pels nostres jugadors, ja que a més també prenen part d’este programa jugadors del Ciudad de Alcoy, Intercity, Alcoyano i Benigànim.

Junt a Boby Boikov; Vicent Donat, Dani Francés, Pau Espí, Mario Vilaplana, David Molina, Jordi Fita, Rafa Espí, Mel Llin, Jorge Calabuig i Robert Svetoslavov són els ontinyentins que, junt els seus companys al Cadet A Alex Silvestre, Marcelo Martínez i Hugo Silvestre gaudiran a les instal·lacions de St. George’s Park England: la casa de la selecció anglesa de futbol. Gran recompensa al treball fet esta passada temporada!


Comparte en:

  • X (Twitter)