<%=Club.Nombre %>

Molts liders a La Puríssima este cap de setmana de Fira


Arranquem el cap de setmana de Fira a Ontinyent, i esta mateixa vesprada tindrem un partit, el que ha de jugar el Prebenjamí a l’Alcúdia de Crespins, però serà dissabte matí quan La Puríssima es visca de gala, ja que en els 7 encontres que es disputaran, trobarem fins a tres líders.

I és que de nou el Cadet A rebrà el líder del seu grup, després que fa dues setmanes derrotaren al C. Xàtiva (líder aleshores). Els altres dos líders són equips de la nostra Escola: Aleví B i Aleví Femení, i els podrem vorer jugar a La Puríssima, abans de donar-se un passeig per la Fira. De vesprada serà el torn del Juvenil, que torna a la competició davant un dur rival.

En quant als desplaçaments podrem trobar-nos amb unes quantes alegries, ja que tant els Cadets B i C, així com els Infantils B i D tenen una bona oportunitat de sumar punts. També el Cadet Femení , cas de guanyar igualaria el seu propi rival d’este cap de setmana, on el Deportivo Ontinyent descansa i l’Amateur Femení juga com a local diumenge de vesprada.


Comparte en: