<%=Club.Nombre %>

Carlos Sempere (Coordinador F-11): "com dic: sempre ens queda treball per fer"


El Coordinador del Futbol-11 masculí de la nostra Escola: Carlos Sempere fa un balanç del que ha estat la primera part de la present temporada 2021/2022, on recordem tenim a vuit equips: 1 Juvenil, 3 Cadets i 4 Infantils.

Carlos, com valores el que portem disputat fins ara de la 21/22?

Doncs ho valore molt positivament , si bé sempre n’hi ha coses a corregir i que millorar. La gran part dels nostres equips estan als llocs mitjos i part alta de la classificació, i baix el meu punt de vista les coses en este primera part de la temporada estan funcionant prou be.

Enguany has estat tu supervisant la formació dels equips. Quina diferència trobes respecte la temporada passada on vas vindre amb ells ja formats?

Home, enguany hem intentat fer-los el més competitius possibles, molt a pesar que molta gent se n’ha anat perquè no entenia que l’ubicarem en un equip o altre, i que pense que s’han equivocat alguns d’ells. A estes altures de la temporada molts són els xavals que estan millorant i que estem provant-los en altres categories, com per exemple xavals de futbol-8 que ja els pugem ocasionalment a competir en futbol-11. Crec que enguany els equips estan més compensats i equilibrats, però com jo dic: sempre ens queda treball per fer.

L’Escola la tenim oberta a tot el món...

Així és i a la vegada és una cosa de les que ens motiva a continuar amb il·lusió. Pensa que a última hora vam inscriure a l’equip Infantil D, després que un grup de xavals que no estaven competint a nivell federatiu van vindre a la FEBO. Aleshores, i després del vist i plau de la FFCV, vam fer tot el possible per poder formar un nou equip, i estem molt contents per esta gent que, poden haver anat a qualsevol altre lloc, van apostar per nosaltres i pense que serà perquè estem fent be les coses. És un equip que sense haver fet pretemporada, amb el treball del seu entrenador Raul, veiem que estan progressant. Òbviament no anem a exigir-los res, però amb el pas del temps segur que vorem jugadors d’este equip en equips superiors.

En quin nivell veus la nostra Escola amb altres convenides amb el Villarreal?

Jo quan vaig estar en la reunió a Vila-real vaig estar parlant amb les altres Escoles que tenen el conveni i que són de la província d’Alacant com Lacoss Babel i l’Elda Union,. És cert que alguns dels seus equips estan en categories més superiors, però a nivell general, la nostra no té res a envejar a estes que pràcticament ens dupliquen en nombre de xavals. Pensa que Lacross és de les Escoles més potents a Alacant i Elda Union és la fusió de diversos Clubs que n’hi havia a la localitat i que conta amb més de 5oo xiquets. Nosaltres crec que esten en el camí adequat, fent les coses que li agraden tant al nostre Director Esportiu com al Villarreal CF.

L’any passat pujarem al Juvenil i al Cadet C, enguany viurem altre ascens?

Són uns quants els que tenen opcions, però el que més ens interessa és mantenir la categoria del Juvenil, que la temporada passada, després d’acabar segon va poder pujar a 1a Regional. També vam tindre l’ascens del Cadet C, que és molt important per a la nostra Escola, per augmentar el nivell dels xavals. Enguany trobem al Cadet A que està al segon lloc, després d’una primer apart de competició molt bona. Ojalà poguérem clavar-lo en Autonòmica si no enguany, més avant. Soc conscient que açò no és un treball de hui per a demà, sinó que hem de continuar treballant. Jo de moment en estos mesos que porte ací intente ficar el meu segell de ser competitiu i que tots els entrenaments siguen el més intensos possible.


Comparte en:

  • X (Twitter)