<%=Club.Nombre %>

Cadet A i Juvenil milloren la seua condició física en Welcomesport


Gran acord al que hem aplegat des de la nostra Escola per a la millora de la condició física dels jugadors de dos dels equips més importants que tenim: Juvenil de Jorge Corella i Cadet A de Cristòbal Pérez.

I és que gràcies al patrocini que tenim amb el gimnàs WELCOMESPORT, els components d’estos dos equips van a exercitar-se per a millorar la capacitat aeròbica i la força d’entre altres aspectes.

Dirigits per professionals del propi gimnàs, estos dos equips van a realitzar dues sessions mensuals cadascun, amb la idea d’anar guanyant musculatura, tant necessària per la competició esportiva que desenvolupen, donat que la seua edat així ja ho aconsella.

El centre esportiu WELCOMESPORT té les seues instal·lacions a l’inici del Camí Vell d’Agullent, en Ontinyent i excepte dels dissabtes per la vesprada i diumenges durant tot el dia, obri la resta de la setmana de 7:00 a 22:00. Amb entrenadors personals, també ofereixen classes de fitness, funky, kick boxing i pilates, entre altres disciplines esportives. 

 


Comparte en: