<%=Club.Nombre %>

Diumenge, tota l'Escola al Dia de la Bandereta de la Creu Roja


Ens trobem a les portes d’una de les cites més emblemàtiques que té la nostra Escola, i que després de la maleïda pandèmia, tornem a recuperar este diumenge la col·laboració que fem amb la CREU ROJA d’Ontinyent.

Una cita en que els nostres equips de futbol-8 venen participant des de fa un bon grapat d’anys, i on tant els joves jugadors, acompanyats dels seus respectius entrenadors i delegats, mitjançant les tradicionals vidrioles arrepleguen la solidaritat dels ciutadans per ser partícips amb la feina que fa l’Assemblea Local de Creu Roja.

És una de les moltes campanyes que fa esta ONG, que sota el lema “Para darles la oportunidad de alcanzar sus sueños”  va dirigida a la Infància en situació de vulnerabilitat per tot arreu, i que es du a terme no sols a Ontinyent, sinó a diferents ciutats de la Comunitat Valenciana.

Així que esperem que participeu d’esta iniciativa solidaria, poden aportar també donatius online, be a bizum al còdic 01560 o a traves de la campanya a la web https://cercadeti.cruzroja.es/banderitacomunidadvalencianaporlainfancia2021.

 


Comparte en: