<%=Club.Nombre %>

Entrenadors de l'Escola participen al Campus de la FFCV


Continua la formació dels nostres entrenadors, on alguns d’ells com és el cas de Tono Valls i Salva Estruch han participat al III Campus d’Entrenadors que la FFCV va organitzar el passat cap de setmana.

Van ser dues jornades al complex Mas Camarena Resort de Bétera on els tècnics de la nostra Escola van prendre part un Campus que des de la pròpia Federació Valenciana han qualificat d’exitós, i on van compartir els seus coneixements els ponents Josep Gombau (Odisha FC), Óscar Suárez (analista tàctic Elche CF), Joan Alcaraz (director metodologia Mallorca CF), Sergi Escobar (ex entrenador CD Castellón), José López Bargues (entrenador Juvenil A Valencia CF), Rubén Mora (Bcoach),  i José Mascarós, preparador físic qui ja ha participat en activitats organitzades pel nostre Club.

Per a Tono Valls ha estat una experiència enriquidora, ja que com ell diu “t’has trobat amb gent que té molt de futbol i t’han aportat diferents punts de vista que et fan reflexionar respecte a certs aspectes del futbol. Aconselle este tipus d’experiències ja que personalment m’han aportat, fins i tot, més que quan vaig estar al curset d’entrenador”.

Per la seua part Salva Estruch incidia en afirmar que “el futbol evoluciona constantment, i això porta a la necessitat de formar-se i actualitzar-se dels entrenadors”.


Comparte en:

  • X (Twitter)