<%=Club.Nombre %>

Els joves Javi i Carlos, també renoven al Deportivo Ontinyent


Tanquem el capitol de renovacions al Deportivo Ontinyent per la propera 2022/2023, on el conjunt dirigit per segona any per Cristian Ferrandiz s’estrenarà a la Regional Preferent després del campionat lliguer que va aconseguir la temporada passada, amb el consiguient ascens.

Es tracta de dos dels majors exponencials que defensa el Club: donar eixida a joves jugadors, ja que en els dos casos són nascuts al segle XXI. A més han estat fonamentals als esquemes del tècnic pel que gaudiran amb el Deportivo d’un any molt especial.

Javi Francés Rizo (21/09/2001) disputarà la seua tercera temporada amb nosaltres, des de la seua arribada de la mà de Nacho Cantó fa un parell d’estius. El migcampista de Banyeres esta 21/22 s’ha quedat sense marcar en els 25 partits que ha jugat (19 d’ells des de l’inici), mentre que en la del seu debut n’havia marcat un parell. Els quasi 1600 minuts demostren la seua implicació a l’equip, i on Javi espera “poder gaudir tant com en la passada temporada, mantenint la categoria. Pense que el més important serà continuar sent una familia com fins ara, i si el grup no es danya serà més facil per aconseguir l’objectiu. De les noves incorporacions, a banda d’Iñaki tinc relació amb Palopa, si bé sé qui són la resta de nous companys”.

Per la seua part a Carlos Mas Mancebo (31/07/2000) li restava un segon any de contracte al Deportivo Ontinyent, pel que podrem continuar gaudint del portentós davanter d’Almansa una nova campanya a La Puríssima. I és que Carlos ha disputat un total de 26 partits amb la nostra samarreta, el 60% d’ells com a titular. Com a bon davanter ha marcat en la meitat dels encontres que ha jugat, sumant un total de 18 dianes, amb un hat-trick inclòs (Ciudad de Alcoy). El manxec s’ha mostrat molt ambiciós, ja que assegura que “la intencion es salvar la categoria cuanto antes mejor, para así poder pelear, porque no, por el play-off de ascenso. Es importante tener gente con experiencia en la categoria, para aprender de ella y para que el mister tenga que emplearse a fondo para decidir que jugadores participan en los encuentros: piensa que la competencia hace mejores los equipos”.


Comparte en: