<%=Club.Nombre %>

Tram decissiu de la temporada el que tenim a la vista


Ja s’ha començat la jornada d’un cap de setmana que, una vegada més serà extens ja que dimecres el Prebenjamí A el tancarà després que ahir fos el Benjamí B qui donés el tret d’eixida a la jornada amb un important triomf de cara a poder fer-se amb el títol de Campió. I els que de Sergio Alfaya, tot i no dependre d’ells mateix van guanyar 2-6 en la seua visita al Soccer Inter Action.

Esta vesprada a La Puríssima viurem un parell de partits, que a l’igual que la resta del cap de setmana, seran tots ells de lliga a excepció que els de l’Aleví B i Prebenjamí A jugaran en l’inici de la Copa Or. Seran els dels nostres equips cadet els més complicats ja que els seus rival copen ells llocs capdavanters de les seues respectives lligues; i on diumenge viurem altre derbi a Ontinyent, amb la visita del Clariano per jugar davant el nostre Infantil C.

En quant als desplaçaments la nostra atenció la tindrà el primer equip, ja que totes les opcions d’ascens passen pel partit que han de jugar a Benifaió, i on ens vorem les cares davant el quart classificat. Partit també decisiu per l’Infantil A que cas de guanyar certificaria la seua continuïtat un any més a la Preferent de la seua categoria. També es presenten igualats els encontres de l’Aleví A i del Cadet Femení. En els desplaçaments trobem també quatre dels nostres que esta jornada enceten la seua participació a la Copa.

 

 


Comparte en: