<%=Club.Nombre %>

El Prebenjamí A CAMPIO del Trofeu campions d'Hivern 2022


Torna a repetir-se la història, i la nostra Escola vorà com el proper cartell del Trofeu Campions d’Hivern, tindrà reflexat per dues vegades el nostre escut deprés que dilluns el Prebenjamí A es proclamés CAMPIÓ de la seua categoria guanyant tots els partits que va disputar.

El Trofeu com vam anunciar s’encetava divendres precisament amb la participació d’estos joves xavals, entrenats per Nacho Martínez amb la conjunció junt a Sergio Tamarit. Tres partits i el bitllet per la fase final com a primers de grup.

Dissabte va ser una jornada de sabor agredolç, ja que dels dos benjamins que teníem el joc, sols l’equip B preparat per Sergio Alfaya aconseguia classificar-se, fent-ho com a millor segon; mentre que l’equip A de Jorge Cambra, en una jornada de menys a més, es quedava a les portes en cedir als penals.

I diumenge també aconseguíem un lloc a la fase final amb l’Aleví B de Capone, ja que a l’eliminatòria prèvia, i després d’haver guanyat els seus dos primers partits, tornaven a demostrar del que són capaços.

La jornada final de dilluns es presentava d’allò més il·lusionant per a la nostra Escola, amb un representant en cada categoria. Precisament van ser els més majors els unics que no pogueren passar de ronda, mentre que el Benjamí B si ho feia en guanyar els seus dos encontres. Però els d’Alfaya es topaven amb qui seria el campió, un equip que havia golejat en tots els seus enfrontaments, i al que els nostres van plantar cara.

A les finals si que vam tindre representació ontinyentina, gràcies a un espectacular torneig d’un Prebenjamí A que dissabte s’havia proclamat campió de lliga i que volia el doblet. I així va ser, ja que els joves nascuts el 2014 derrotaren a una de les millors escoles de la Comunitat Valenciana, afegint el seu nom junt a aquell Benjamí A de la 2017/2018 com a CAMPIONS al TCI 2022. Els de Nacho i Sergio, tot i començar perdent, li donaren la volta al marcador, demostrant ser els millors de la seua categoria.

L’enhorabona a els nostre quatre equips participants, ja que açò és una demostració del bon treball que està fent-se al nostre Club.


Comparte en:

  • X (Twitter)