<%=Club.Nombre %>

Luis Donat entrenarà la 22/23 al Benjamí B


Luis Donat continuarà entrenant a la nostra Escola, però ho farà amb un dels equips amb més projecció: el Benjamí B.

Després d’haver-se incorporat esta passada temporada, i amb el bon paper que va fer amb l’Aleví E, Luis es farà càrrec d’un grup de joves jugadors que estan demostrant les seues capacitats futbolístiques any darrere any, tot i la seua joventut ja que són nascuts al 2014. Actualment es troben disputant el Cotif 2022 i han guanyat els dos primers partits dels quatre que han disputat.

Luis, que el suposa dirigir a una de les millors generacions que hi han de futbol-8 a la nostra Escola?

Per a mi es un repte nou, són uns xiquets amb unes qualitats molt bones, crec que amb això i una bona gestió de treball serà una bona combinació per poder ajudar-los a créixer i per a que milloren encara més com a equip, com a grup.

Jo per la meua part, vaig a donar el màxim per ajudar-los a entendre el futbol de una forma més combinativa, es a dir, més a jugar com a equip ja que poc a poc els xiquets van muntant de categoria i tenen que jugar més en equip: un joc amb més de possessió de baló. Per altra banda, també donar les gràcies a Pepe, Jose, Angel i Pascual per donar-me aquest vot de confiança per dirigir aquest equip, competint en una lliga tan forta com la de Valencia i on esperem competir de tu a tu amb tots els equips.

Com estàs veient el creixement de l’Escola?

El creixement de l'Escola es molt positiu, molts jugadors amb unes qualitats futbolístiques estan renovant amb el Club i també estem fitxant-ne d’altres que aposten per nosaltres. A part aquest any hem disfrutat de l'ascens del primer equip, i això te que incentivar als joves, ja que amb ganes i treball es poden aconseguir els objectius.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)