<%=Club.Nombre %>

Pepe Pla continuarà conmandant l'Amateur Femení la 22/23


Després de la seua tornada a l’Escola la temporada passada, Pepe Pla continuarà sent un any més l’entrenador de l’Amateur Femení per a esta propera 2022/2023. Tres setmanes de pretemporada porta el renovat equip i és per això que volem saber quines sensacions està tenint el tècnic ontinyentí, qui continuarà amb Pablo Bonastre com a preparador físic.

Pepe. Un repte per a tu al continuar al capdavant de l’Amateur Femení un any més...

Així és. Pablo i jo agafem amb molta il·lusió este nou repte, ja que tenim moltes variacions respecte a la temporada passada, però estem fent un molt bon grup de jugadores, com esta veient-se als entrenaments. Estic convençut que tot aquell equip que vullga guanyar-nos haurà d’esforçar-se a un 150%, ja que el nostre equip està molt motivat i anem a donar-ho tot en tot moment.

Ha estat un estiu de molts moviments, el que ve a dir que serà un grup totalment diferent al de l’any passat. Com va a repercutir?

Es deveres que ha hagut molta variació de jugadores. Açò vol dir que trobarem un equip més motivat. A més si la temporada passada érem dels conjunts més joves, enguany pense que serem el que més, i això que ha hagut reestructuració del futbol femení a la FFCV. Açò és un arma de doble fil ja que demostra la gran tasca que està fent-se als equips femenins del nostre Club pujant jugadores al primer equip i fent que algunes jugadores de fora vulguin vindre a jugar amb nosaltres. Per l’altra part, tal volta ens toque patir quan juguem front rivals amb molta gent experimentada.

Després d’estes primeres setmanes de treball, Pepe que destaques del grup humà?

La veritat es que han estat complicades per qüestions personals, però gràcies a l’ajuda de les jugadores del Juvenil/Cadet tant als entrenes com als partits, estem progressant. Han estat unes sessions de treball físic primerament i ara ja estem introduint qüestions tàctiques de cara a una il·lusionant temporada. Afortunadament no estem patint cap tipus de lesió i esperem continue així la temporada.

Amb el calendari publicat (pots consultar-lo ací). Que és el que més i el que menys t’agrada?

La veritat és que és un grup semblant al de l’any passat, on destaca la inclusió del Valencia CF en lloc del Llevant, així com dos equips de Xàtiva, amb qui ens hem vist la cara en pretemporada. Pense que és un grup molt atractiu, amb uns quants rivals que són filials de potents clubs de futbol femení. La part menys positiva és el capritxós inici de lliga, amb Castellonense a domicili i dos com a locals, però front Valencia CF i  At. Carcer. Però puc assegurar-te que anirem a per totes al partit inicial i que volem fer de La Puríssima un autèntic fortí, així que tot els primers rivals, anem a demostrar que enguany anem a donar-ho tot i més en cada enfrontament. Vullc demanar a tots els aficionats que ens donen el suport necessari per poder fer realitat la intenció de continuar fent créixer el futbol femení a Ontinyent.


Comparte en:

  • X (Twitter)