<%=Club.Nombre %>

Grans celebracions pels títols lliguers


Un cap de setmana més de lliga, l’últim per alguns dels nostres que han celebrat el títol de Campions, i on els triomfs han estat fonamentals pels nostres, on quasi tots cada vegada tenen més a prop l’objectiu de la temporada.

Ha estat una jornada on homenatjàvem als recents campions de la nostra Escola en la prèvia del partit del primer equip, un duel que el nostre Amateur va guanyar i que el permet mantenir les opcions d’ascens. De les nou derrotes (front els 11 triomfs) del cap de setmana, la més dolorosa fou la del Cadet C, en caure davant un rival directe.

En la part oposada, trobem a un grup que per segona temporada consecutiva acaba la lliga guanyant TOTS els seus partits: el PREBENJAMÍ A. I és que els de Nacho Martinez i Sergio Tamarit, després de proclamar-se tant campions de lliga com del TCI 2022, els restava per disputar l’últim encontre de lliga, fent-ho com no amb triomf, després del passadís previ del seu rival.

Les celebracions de Campions van portar als seus entrenadors a la dutxa en acabar la present lliga, tot i que en breu començaran les competicions que ha preparat la FFCV per completar la 2021/2022.


Comparte en:

  • X (Twitter)