<%=Club.Nombre %>

Maria, Nerea i Marina fiquen la nostra Escola a la setmana VALENTA


Amplia representació de la nostra Escola a l’entrenament/partit que va tindre lloc ahir, iniciant la setmana #VALENTA que ha preparat la FFCV, on Maria Cambra, Marina Garcia i Nerea Doci s’exercitaven a Cullera en la jornada de tecnificació que es va celebrar a Cullera.

Tres jugadores de la nostra Escola, totes elles pertanyent a l’equip Infantil que prepara Sara Soriano, i que ens han contat com es va anar esta nova experiència, que per a algunes d’elles no es nova.

L’ontinyentina Maria Cambra Lacuesta, comentava davant la seua estrena en estes jornades que “Ha sigut mes o menys el que m'esperava, sabia que anava a ser difícil ja que anaven xiques de gran nivell.” En preguntar-li de com està anant la present temporada 22/23, afirma que  “Fins ara estàvem fent una temporada de 10 però les baixes ens estan afectant, ara ens toca seguir treballant per a quedar el més alt possible.” La jugadora lateral opina de les seues dos companyes en la jornada d’ahir que “són bones companyes i molt bones jugadores cada una en la seua posició”.

Qui si ja sabia el que suposava esta jornada és la portera Nerea Doci Barber, ja que ha estat convocada en altres anteriors cites. No obstant Nerea assegura que ” Estic molt contenta de que em convoquen perquè es reconeix el meu treball/esforç de jugar en els dos equips (Juvenil i Infantil) i arribar a la selecció valenciana. Disfrute moltíssim jugant a futbol i com es la meua passió, m’encanta jugar dissabte/diumenge, sempre que puga, tant en l’equip Infantil com en el Cadet/Juvenil”.  El fet de ser una “quasi habitual” es estes convocatòries fa que es trobe jugadores conegudes, com ens conta: “Si que he coincidit en altres jugadores de la lliga i he parlat amb 1 que li ha tocat al meu equip i hem parlat de els partits que toquen jugar aquest cap de setmana i el nostre equip favorit a nivell masculí”. Nerea assegura de les seues companyes “la facilitat que tenen en llevar-se el baló quan tenen a dos jugadores pressionant-los”.

Per últim Marina Garcia Sanz ens comentava que “Per a mi suposa molt estar ací ja que em fa il·lusió i m'agrada molt anar perquè conec a noves jugadores i m'ho paSse molt bé.

D’altres citacions conec a companyes que juguen en la mateixa lliga que nosaltres i parlem de com ens va en els nostres equips, i després en els partits que juguem ens saludem.” De la 22/23 afirma “que en la temporada que estem jugant, està bastant bé i jo li ficaria un 8”. Per últim l’extrem ontinyentina valora les seues companyes: “Nerea és una portera molt segura i ens dona moltíssima confiança a l'equip. Maria, a mi m'agrada molt com juga, és molt ràpida i te regat, és molt bona.”


Comparte en:

  • X (Twitter)