<%=Club.Nombre %>

Pepe Gras és nou jugador pel Deportivo Ontinyent de Preferent


Presentem una nova incorporació al Deportivo Ontinyent després de les ja anunciades d’Àngel Rodrigo i  de Juanjo Donat. Es tracta d’altre jugador amb molta experiència en Regional Preferent: Pepe Gras Diaz. Un cognom que de segur sonarà a molts vells aficionats al futbol ontinyentí, ja que Toni Gras (pare de Pepe) va defensar la samarreta de l'Ontinyent CF als anys 80, coincidint amb el nostre Director Esportiu Pascual Donat.

Pepe (23/08/1991) és un central de Canals que ha desenvolupat tota la seua trajectòria futbolística al seu poble, on en la seua etapa en Juvenil, a banda de jugar a la UD Canals, va viure una experiència a l’Ontinyent CF de Lliga Nacional, tancant esta etapa al Torre Levante de Divisió d’Honor.

La seua estrena d’amateur anava a ser amb l’Olímpic en Tercera Divisió, però finalment el van cedir al seu poble, debutant al primer equip del Canals en Preferent. Després d’una temporada sense competir va ser el Canalense qui el va acollir abans de jugar en 1a Regional amb l’ambiciós projecte d’un Tous que buscava l’ascens.

Ara aterra a La Puríssima després d’haver estat els seus últims quatre anys de futbol a la UD Canals, tots ells en Preferent el que per a ell és “fonamental tindre en un equip gent amb experiència en la categoria, com és el cas d’Abdon a qui conec, així com Àngel, amb qui vaig coincidir al Canalense” afirma molt content el central per formar part del Deportivo Ontinyent i conèixer alguns dels jugadors.

En preguntar-li sobre el format de la Preferent (on pràcticament ha viscut tota la seua trajectòria), Pepe Gras confesa que “estaria bé que els equips campions de cada grup tingueren alguna facilitat per poder ascendir, i no jugar-seu tot com la resta dels tres primers de cada grup”.


Comparte en:

  • X (Twitter)