<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent 6-2 Benifairó


Gran demostració d’intencions la que ha reafirmat hui el Deportivo Ontinyent davant la UE Benifairó que sols ha plantat cara (i de quina manera) durant la primera meitat, on fins i tot l’hagueren pogut acabar per davant. Ha estat una gran segona part junt a la millor exhibició ofensiva d’Alex Mata, amb hat-trick inclòs, el detonant perquè els de Cristian Ferrandiz dormen liderant la classificació.

Un partit que ens seus prolegòmens ha servit per homenatjar als tres equips de la nostra Escola que la setmana passada s’han proclamat CAMPIONS DE LLIGA 21/22: Prebenjamí A, Aleví B i Aleví D, equips entrenats per jugadors del primer equip.

Els nostres no volien cap sorpresa i han eixit enxufats, i ben prompte Mata de lliure directe avançava el Deportivo, seguint-li una rematada de cap de Cambreta que també hagués pogut pujar al marcador. Però han estat els visitants els que han contestat als 10’ en aprofitar una segona jugada després d’un baló aturat, ficant l’empat.

Fins i tot abans de la mitja hora han disposat d’un baló que s’ha estavellat al pal de la porteria defesa per Edu; però els Ferrandiz de nou a jugada d’estratègia s’han tornat a ficar per davant gràcies a un gol de Navarro. De nou la resposta del Benfairó no s’ha fet esperar, i aprofitant una mala eixida de l’esfèric en defensa, han tornat a empatar als 31’. Encara han tingut un xut que ha eixit llepant el pal ontinyentí abans d’aplegar al descans.

La represa ha tornat amb un Deportivo que pressionava alt, buscant furtar el baló i ràpidament aplegar a la porta rival, com així ha succeït als 55’. Mata orienta a la banda a Bernat perquè este, després de desbordar el seu defensor la creue al 2n pal, on Omar aplegava per tornar a marcar després d’una volta de campionat completa (l’últim gol va ser al Llosa en novembre del 21).

Esta insistència defensiva afegida a una ferocitat dels nostres, ha permés trencar el partit en tant sols 7’, els que van del 4-2 de Mata en transformar un penal per unes mans visitants, al definitiu 6-2 que el mateix migcampista ha certificat en un xut des de fora de l’àrea en el que era el seu primer hat-trick al Deportivo. En mig Cambreta, oportú com sempre no ha faltat a la seua cita amb el gol (i ja en suma 26), després que la setmana passada es quedés sense marcar.

En finalitzar el partit, que ha presentat una gran entrada a La Puríssima, on tots han eixit satisfets pel desplegat pels jugadors de Cristian Ferrandiz, este ens feia les següents valoracions .

DEPORTIVO  ONTINYENT   6-2  UE  BENIFAIRÓ

Edu

 

 

 

 

Alex Cambra

 

74’

Enrique

 

Abdon

 

 

 

 

Capone

 

 

 

 

Huertas

 

 

 

 

Franco

 

74'

Juanito

 

Navarro

2-1   27’

62’

Javi

 

Bernat

 

 

 

 

Omar

3-2   55’

77’

Dani F.

 

Mata

1-0    5’

4-2   66’

6-2   73’

77'

Chorques

 

Cambreta

5-2   71’