Castellonense 1-1 Amateur Femení

Tercer partit que afrontava l’Amateur Femení en set dies i altre encontre que se’ls escapa als instants finals (si comptabilitzem com a final, el xiulit de l’àrbitre) a les de Pepe Pla, que han vist com al minut 100, el Castellonense marcava de penal el definitiu 1-1 amb que ha finalitzat este encontre que tancava la 1a volta de la lliga 21/22.

A tots estos condicionants (tres partits en una setmana, amb molts minuts afegits, jugadores lesionades i d’altres que han tornat de la covid) hem de contraposar el partidàs que han fet les ontinyentines, i que se’ls ha escapat a última hora després d’haver-lo pogut sentenciar en moltes ocasions de que han disposat.

De fet Peri quan tant sols es portaven jugats un parell de minuts ha tingut la primera del duel, sent poc després Júlia la que no encertava amb la porteria rival. Afortunadament complida la mitja hora ha estat Inés qui, a la treta d’un córner aconseguia per fi, avançar les de Pla, fent justícia al que estava veient-se al terreny de joc.

No hagués estrany aplegar al descans amb un resultat abultat, però la falta de punteria ha fet que fos 0-1 el resultat final del primer temps.

En la represa l’Amateur Femení ha continuat portant el pes de les millors ocasions gols, sobretot a les botes de Carla Nadal i de Noa, però sense gens de fortuna i que al final les ha passat factura.

Les locals s’han bolcat a la porteria de Carmen, sense crear excessiu perill, fins que passats 10’ del temps reglamentari aplegava, posterior a una treta de banda, el penal amb que l’àrbitre castigava les nostres jugadores i que les del Castellonense no perdonaven, tancant el duel amb l’empat a un gol i deixant molt tocades moralment a les ontinyentines.

Ara la gran feina és per l’entrenador Pepe Pla, qui feia la següent valoració de l’enfrontament, abans d’afrontar una setmana important amb l’inici de la 2a volta.