Amateur Femení 0-4 Llevant UE 'D'

Esta vesprada/nit s’ha ficat al dia l’Amateur Femení amb la disputa del partit corresponent a l’11 jornada i on el Llevant ‘D’ s’ha emportat el duel per 0-4, en dues parts ben diferenciades.

La vesprada gèlida que feia hui, el conjunt granota l’ha fet més encara quan als 2’ obrien el marcador, després d’un inici desencertat de les jugadores de Pepe Pla, com ho demostra el segon gol del Llevant als 10’ i el tercer quan es complia el primer quart de joc. Amb el pas dels minuts, i amb les nostres ja assentades al terreny de joc, el partit ha estat més equilibrat; però quan restava un minut per aplegar al descans, de nou les blaugranes han tornat a batre la porteria ontinyentina.

El pas pel vestidors ha servit perquè Pla convencera les seues jugadores que havien de lluitar fins la fi, i estes ho han agafat al peu de la lletra, com ho demostra el treball i sacrifici que han demostrat, i que les ha fet jugar de tu a tu amb un rival de nivell superior, empatant a zero durant el segon acte del duel, i on ha tingut uns minuts la jugadora del Cadet: Carmen Calabuig.

Este no ha estat l’últim partit esta setmana per a les de Pepe Pla, que opinava el següent del partit, ja que diumenge tanquen la primera volta de la lliga visitant el Castellonense.

AMATEUR  FEMENÍ   0-4   LLEVANT  UE  ‘D’