Amateur Femení 3-3 Miramar

Per fi ha tornat a disputar un partit de lliga el nostre Amateur Femení (havia ajornat el de la setmana passada), i de nou a les de Pepe Pla les ha faltat la sort per poder fer-se amb la victòria, després que el seu rival de hui (Miramar) les empataren als minuts finals d’un gran partit que ha jugat les nostres xiques.

El tècnic ontinyentí havia preparat a consciència el duel, intentant ofegar les jugadores contraries a la zona de creació, i la veritat és que tot estava eixint fins que una indecisió defensiva a l’hora de traure el baló des de la defensa, ha provocat el primer gol del Miramar (4t a la classificació). Però les ontinyentines no han baixat els braços i han continuat buscant l’esquena del seu rival, amb certes modificacions que ha fet Pla durant l’encontre. Júlia ha estavellat un baló al travesser en un llançament de falta abans de la mitja hora.

Lluitant és com ha aplegat el gol de l’empat després que la hui capitana Peri enviés al fons de la xarxa un lliure indirecte per una cessió de la defensa a la portera visitant, i que ací podeu comprovar.

En la represa les nostres han donat la volta al marcador quan al poc de tornar al camp, era Júlia la qui amb el seu cinquè gol de la present lliga portava l’alegria als aficionats que hui s’han apropat a La Puríssima per donar suport a les de Pepe Pla.

L’equip ha continuat creient en el seu treball, i Noa (qui reapareixia de la seua lesió, a finals del mes d’octubre) ampliava les diferències als pocs  minuts d’estar al terreny de joc. De fet Júlia ha estavellat un baló al pal que hagués significat la sentencia, però en canvi l’alegria per les nostres ha durat ben poc, ja que un parell de minuts després, el Miramar ficava el 3-2 al marcador.

I ja als minuts finals, de nou el rival aconseguia batre a la nostra portera Carmen, impedint que l’equip sumés un triomf que se’ls resisteix des de fa just un parell de mesos, si bé és cert que han estat tres setmanes sense competir.

Ara a les de Pepe Pla, que feia la següent valoració del partit, han de jugar davant el Llevant (2n a la classificació) este proper dimarts al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, recuperant l’enfrontament del passat cap de setmana, i abans de la propera visita al camp del Castellonense de la propera jornada.

AMATEUR  FEMENÍ 3-3   MIRAMAR