Amateur Femeni 1-4 UE Almoines

Derrota ahir de l’Amateur Femení davant un equip que va fer valdre la seua veterania per emportar-se els tres punts de La Puríssima a base de pilotades llargues que, una vegada i altra, superaven la defensa ontinyentina, i on dos gols consecutius a l’inici del segon temps van ser decisius.

Un partit on les de l’Almoines van començar a guanyar quan al quart d’hora ja havien fet el 0-1, després d’un incessant ofensiva de les visitants que, de no ser per Carmen, hagueren fet més gols al tram inicial del duel.

Un xut llunya als 47’ va sorprendre a la portera ontinyentina, fet que va deixar tocades les nostres, més quan dos minuts després el 0-3 campejava pel marcador de La Puríssima. Però les de Pepe Pla, lluny d’abaixar els braços van continuar fent el seu joc, buscant el gol que les fiqués al partit, però esta vegada estigueren negades de cara a gol.

Encara van aconseguir les d’Almoines el 0-4, instants abans que Peri perdonés el gol de les nostres, que esta vegada si aplegaria quan Aitana va fe el definitiu 1-4 en transformar un penal.

AMATEUR  FEMENÍ  1-4  UE ALMOINES