<%=Club.Nombre %>

La_25 Amateur Femení 1-2 Aldaia B


Últim partit de la present temporada com a local el que ha disputat este matí l’Amateur Femení a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, i on l’Aldaia B s’ha endut els 3 punts després de l’1-2 en que ha acabat l’encontre de les de Pepe Pla.

Un duel en que les ontinyentines han anat de menys a més, i per això han hagut de remuntar el matines gol de les visitants quan, als 10’ i a la treta d’un córner han rematat de cap per alt, on no ha pogut aplegar Andrea, que hui ha quallat un bon partit.

Les de Pla s’han refet ràpidament i una contra la culminat Marina amb un xut creuat que s’ha estavellat al pal abans de colar-se a la porteria visitant, ficant l’empat al marcador per alegria dels aficionats allí presents.

Però ha estat a la mitja hora que ha aplegat la jugada que anava a sentenciar el duel, tot i restar molt per jugar encara. Un penal a favor de l’Aldaia que Andrea encertava, però on el rebuig ha caigut als peus de la golejadora rival que feia l’1-2 amb el que s’ha aplegat al descans.

El segon temps ha estat un voler i no poder per les nostres, que veien com de nou la portera desbaratava les aplegades perilloses de les visitants quan trencaven l’esquena d’una defensa que s’afegia en busca d’un empat a dos que no ha aplegat. Pepe Pla ha buscat refrescar l’equip amb l’entrada de les juvenils Irene primer i posteriorment Carmen, però no eren suficients.

De fet l’Aldaia ha estavellat un baló al travesser als 74’ i ja en l’última jugada del xoc, dues faltes executades per Júlia no tenien el premi desitjat, finalitzant un entretingut duel amb l’1-2 amb que havia acabat el primer acte.

En acabar el partit, l’entrenador Pepe Pla feia la següent valoració.

AMATEUR FEMENÍ  1-2  UD  ALDAIA  B

Andrea

 

 

 

Cèlia

 

 

 

Patri

 

 

 

Sara

 

 

 

Mireia

 

45’

Irene

Inés

 

 

 

Ana

 

 

 

Nadal

 

 

 

Júlia

 

 

 

Marina

1-1 12’

62’

Carmen

Noa