La_22 Racing X. 2-1 Amateur Femení

Indignada ha tornat l’expedició de  l’Amateur Femení del seu partit al feu el Racing Xàtiva després que les de Pepe Pla hagen caigut injustament per 2-1.

Un encontre que les nostres afrontaven amb molta il·lusió, després d’haver-les superat en la Copa (però jugant en altre camp més gran) i com ho demostra que algunes de les jugadores pendents dels resultats de les seues lesions (Peri i Marta) han volgut estar al costat de l’equip.

El duel ha començat amb un nou contratemps per Pla, que ha hagut de substituir Sara al poc temps per una topada, i després d’uns minuts igualats ha vingut el primer gol de la vesprada, en un baló en profunditat que l’han aprofitat les xativines per avançar-se al segon pal quan es complia el minut 20 de partit. Les nostres han buscat refer-se tot i les perilloses contres de les locals, sempre avortades per una Andrea que  hui ha estat fonamental.

L’encontre estava obert a qualsevol altra variació al marcador, i ha estat al tram final del primer acte que, una centrada des de l’esquerra de Marina, l’ha rematada Júlia al fons de la xarxa, ficant l’empat a 1 amb el que s’ha aplegat al descans.

En la represa les locals, que es jugaven molt per continuar als llocs capdavanters, han eixit a per totes, però s’han topat amb Andrea, que ho aturava tot, a excepció de la jugada que ha marcat el signe del duel. Encara no s’havien jugat 10 minuts d’este segon temps que l’àrbitre ha xiulat un dubtós penal, que ha significat el ja definitiu 2-1, tot i este hagués pogut canviar si Carmen, després de la mil·limètrica assistència d’Ainhoa, haguera conectat la seua cabotada entre els tres pals, o una posterior jugada de Nadal. En l’última jugada del partit Andrea tornava a evitar el gol de les racingistes.

Un molest per l’arbitratge Pepe Pla ha valorat així el partit de l’equip .

RACING  XÀTIVA  2-1  AMATEUR  FEMENÍ