La_16 At. Càrcer 2-2 Amateur Femení

Punt i final a set jornades de derrotes després que este matí l’Amateur , haja tret un empat a 2 en la seua visita al At. Càrcer, rendint-li un xicotet homenatge al seu preparador físic: Pablo Bonastre, qui junt la seua dona han estat pares de Lucas.

Un resultat agredolç pel fet que les de Pepe Pla, qui ha fet debutar a Marta Such (una jugadora cadet de primer any), han vist com la també jugadora del Juvenil Arí, ha acabat lesionada a l’hospital, d’on ens han aplegat noticies de que en les primeres exploracions, no tenia cap ós trencat.

Ha estat una veritable lluita de les nostres des del primer minut, en un camp complicat i davant un rival que no ha deixat fer el joc al que ens tenen acostumades les nostres jugadores. A més en el primer xut que feien les locals, poc abans de la mitja hora, aplegava des de lluny el primer gol de la vesprada.

Les de Pla ho han intentat, i de fet han disposat d’ocasions com un llançament al pal de Júlia i dues oportunitats d’1x1 en que Ari no ha pogut ficar l’empat, el que ha portat les 22 jugadores al descans amb l’1-0.

Afortunadament per les ontinyentines, només tornar del vestidor han pogut empat mitjançant Júlia, amb la mala sort que només cinc minuts després les de Càrcer tornaven a ficar-se per davant en una treta de porteria local que ha sorprès les nostres. Era el 2-1 i tornava a ficar les coses costera amunt.

Però si algo caracteritza les de La Puríssima, es que mai es donen per vençudes; i creient amb el que fan, han tornat a ficar-se dins del partit, més encara quan Ari havia d’abandonar el terreny de joc lesionada, retocant el tècnic ontinyentí la disposició tàctica de l’equip.

Afortunadament els canvis han donat el seu fruit i una jugada col·lectiva, on Júlia en un canvi d’orientació habilitava a Sandra que (amb pocs minuts a la gespa) controlava perfectament i des de fora de l’àrea, marcava un golàs que ha alçat dels seients els aficionats ontinyentins allí presents.

I amb l’empat a dos ha aplegat la noticia més possitiva del matí, quan Marta S. debutava, demostrant el creixement que està demostrant a l’equip d’Hèctor Durà, i que la portat al seu bateig amb el primer equip femení.

Un agredolç Pepe Pla valorava així  el trencar la ratxa negativa.

VALENCIA FEMENI  2 - 2  AMATEUR  FEMENÍ