J_22 Sueca 2-0 Deportivo Ontinyent

Tercera derrota consecutiva la del Deportivo Ontinyent, que en la seua visita a Sueca ha caigut per 2-0, després que els d’Angel Guarner hagen lluitat tot el partit per traure algo positiu en la seua visita, però errades al tram final han atorgat el triomf pel SD Sueca.

Ha estat un enfrontament en que prèviament s’ha guardat un minut de silenci, a instàncies de la FFCV a tots els partits del cap de setmana, en senyal de dol pels morts als terratrèmols d’esta setmana a Turquia i Siria.

Una primera part molt equilibrada, on els ontinyentins han disposat de dues clares ocasions de gol en les botes de Cambreta, però sense que es materialitzaren, el que ha portat a tots dos conjunts al descans amb l’empat a zero inicial.

En la represa la lluita per fer-se amb el control de l’esfèric ha continuat, amb un SD Sueca que ho buscava cada vegada més. Al tram final del partit ha aplegat, després d’una errada defensiva el primer gol de la vesprada, el que ha obligat als de Guarner a llançar-se a la desesperada per buscar equilibrar-lo.

Però ja en temps afegit ha vingut la sentencia amb el definitiu 2-0, que ha deixat per tercera setmana consecutiva sense sumar a un Deportivo Ontinyent en que hui ha debutat altre jugador del juvenil: Pedro; i on Bernat s’ha retirat per unes molèsties a meitat segona part.

SD  SUECA  2-0  DEPORTIVO  ONTINYENT