La_07 Amateur Femení 4-3 Mislata C

Èpica remuntada la de l’Amateur Femení a La Puríssima, on les de Pepe Pla van creure en les seues possibilitats i es van emportar un triomf que val més que 3 punts, després de superar per 4-3 a un Mislata que guanyava 1-3 al descans.

Va ser un duel entre dos conjunts empatats a la classificació, de característiques semblants i on les visitants s’avançaven als 11’ en un gol olímpic a la treta d’un córner, al que prompte van saber respondre les de Pla mitjançant una assistència d’una pletòrica Júlia que Peri va saber colar en la porteria del Mislata prop de l’equador del primer temps.

Però la situació va tornar a ficar-se en contra abans d’aplegar al descans, ja que dos gols de les forasteres ficava el partit costera amunt pel nostre Amateur Femení, que de cap de les maneres havia merescut este 1-3 que reflectia el marcador d’una Puríssima que una setmana més tornava a registrar una molt bona entrada per gaudir d’un equip que practica un futbol vistós.

Afortunadament el pas pels vestidors va servir perquè Pepe Pla fera vorer a les seues jugadores que estava treballant-se bé, encara que amb puntuals errades que les feia anar per darrere a l’encontre. Però anaven passant els minuts i les ontinyentines eren incapaces de retallar l’avantatge visitant, fins que Júlia amb encara 15’ per a la fi, feia el gol que donava esperances per traure algo positiu.

I en plena ofensiva de les de Pla, era Ana la que, amb el seu primer gol de la present temporada, portava l’empat a tres gols a una Puríssima que embogia, més si cap quan amb ja el temps complit, veia com Júlia des de quasi el mig del camp certificava la remuntada en marcar el ja inamovible 4-3 amb que l’Amateur Femení tornava al camí del +3.

Sense dubte que un triomf que no sols dóna un cabàs de moral a les nostres jugadores, sinó que les reafirma com un equip a tenir en compte en esta 22/23, i que podrà demostrar el seu creixement esportiu el proper cap de setmana, després d’haver conegut que el seu rival a la Nostra Copa serà el Mutxamel, amb partit únic a disputar el 6 de desembre a terres alacantines.

L’orgullós de les seues jugadores Pepe Pla ens contava així  com va ser el partit.

AMATEUR  FEMENÍ  4-3  MISLATA C