La_06 Miramar 3-0 Amateur Femení

Ha truncat la ratxa de tres victòries l’Amateur Femení en la seua visita a Miramar, on les de Pepe Pla van merèixer millor resultat que el 3-0 final davant un rival que tot i ser superior físicament, va estar a mercè de les ontinyentines en gran part del xoc.

L’encontre va començar malament per les de Pla, que no van saber tallar una cavalcada de les locals de quasi 40 metres i que va significar el primer gol quan encara no s’havien complit els cinc minuts d’encontre. Però açò no va desmotivar les blanc-i-negres que poc després, en una jugada on la juvenil Ari va guanyar l’esquena de la defensa i plantant-se sols davant la portera local, esta la va tombar a la frontal de l’àrea, sense que esta acció fos castigada per un molt protestat àrbitre.

L’enfrontament va continuar amb constants anades i tornades per dos equips, fins que ben a prop del descans, una passada local va acabar en gol quan totes les jugadores de l’Amateur Femení es van quedar quetes davant un fora de joc clamorós, fent que s’aplegués al descans amb el 2-0 injust.

La represa va ser totalment per les de Pepe, amb possessió i ocasions clares de gol que no van tindre la seua recompensa. Primer en una jugada que Noa, incomprensiblement errava dins l’àrea menuda; i posteriorment en un dels set córners que van executar les nostres, Peri estavellava el baló al travesser, i per a més inri, en la continuïtat Júlia engaltava el baló i este topava amb les mans d’una defensora local, sent protagonista altra vegada el col·legiat de l’encontre en no xiular el consegüent penal.

I ja en les acaballes de l’enfrontament, amb tot l’equip ontinyentí bolcat buscant un gol que es fiqués al partit, aplegava en una contra el que seria definitiu 3-0, resultat totalment injust que hagués pogut canviar de signe per les jugades que ja hem descrit.

Un resignat Pepe Pla valorava així  el partit.

CF  MIRAMAR  3-0  AMATEUR  FEMENÍ