<%=Club.Nombre %>

LA_04 Massanassa 2-3 Amateur Femení


Segon triomf consecutiu de l’Amateur Femení l’aconseguit este matí en la seua visita a Massanassa on les de Pepe Pla han hagut de refer-se al matiner gol de les locals i pegar-li la volta al marcador per acabar portant-se els 3 punts cap a Ontinyent.

Amb la moral pels núvols aplegaven les nostres jugadores a este encontre, després de la victòria de la setmana passada, però han hagut de ficar-se el “mono de treball” per poder aconseguir-ho, ja que als dos minuts de joc en una indecisió les amfitriones s’han avançat.

Però lluny de vindre’s avall, les de Pla han anat fent el seu joc que les ha portat a empatar el xoc abans del descans, al que s’hagués pogut aplegar amb un ampli avantatge d’haver entrat un dels dos pals que ha estavellat Júlia en la porta local, o les claríssimes ocasions de Marina i Lucia, esta última abans de retirar-se per unes molèsties.

El pas pel vestidor ha servit perquè el tècnic ontinyentí haja modificat el plantejament inicial, donant també entrada a jugadores de refresc. Així unes mans en l’àrea local a remat de Peri han estat castigades amb un penal que la mateixa davantera ontinyentina ha transformat per ficar les nostres per davant amb l’1-2 poc després de complir-se l’hora de joc.

I en ple domini de les blanc-i-negres una falta de Júlia l’ha rebutjat la portera local i, molt atenta Peri, ha marcat l’1-3.  Noa ha tingut una contra que hagués pogut acabar en gol, però ha estat tombada poc abans que el Massanassa marqués el que seria definitiu 2-3, sense que el triomf ontinyentí perillés en cap moment.

Una vegada ja acabat l’encontre, un satisfet Pepe Pla ens feia estes valoracions del duel.

MASSANASSA CF  2-3  AMATEUR  FEMENÍ

Andrea

 

 

 

 

Cèlia

 

 

 

 

Sara

 

 

 

 

Inés

 

 

 

 

Mireia

 

45’

Carla

 

Ana

 

 

 

 

Lídia

 

 

 

 

Júlia

 

 

 

 

Noa

 

75’

Sandra

 

Lucia

 

22’

Peri

1-2  64’

1-3  70’

Marina

1-1  28’

45’

Marta