J_01 Deportivo Ontinyent 3-2 La Font

Intens, vibrant i emocionant estrena del Deportivo Ontinyent a la Regional Preferent i on els de Cristian Ferrandiz han sumat el seu primer triomf, després de remuntar-li al CE La Font d’en Carròs i guanyar davant els nombrosos aficionats per 3-2.

Un encontre al que s’aplegava amb moltes baixes (Carlos, Javi, Omar i Capone, amb un colp fort a l'ull) i debutaven en partit oficial fins a 6 de les incorporacions d’este estiu, i on un d’ells: Juanjo era el primer en portar perill a la porteria visitant als 2 minuts en un xut que el porter va aturar a la treta d’un corner.

Precisament ahi va nàixer la jugada del primer gol visitant, quan el cancerber saforenc habilitava ràpidament una contra que , amb l’errada defensiva dels nostres, permetia avançar-se al marcador a La Font. Este fet feia encoratjar-se més als ontinyentins, però sense clares ocasions, tret d’una rematada de cap d’Iñaki que eixia massa alta quan encara no s’havia aplegat al quart d’hora de joc.

Poc abans del temps d’hidratació, l’àrbitre mostrava dues targetes grogues (una per cada bàndol) per entrades a destemps, sent Victor Navarro el pitjor parat, havent de deixar el terreny de joc per Àlex Rodríguez, el que va obligar a Cristian a modificar la disposició dels seus, i on l’equip no podia amb l’enteranyinat defensiu dels forasters, que aplegaren al descans amb el 0-1 al seu favor.

El pas pel vestidor va tindre el seu efecte pels de Ferrandiz i Cambreta ho avisava en un xut que eixia alt. Va ser en una jugada embolicada que el baló va caure als peus de l’última incorporació del Deportivo: Àlex, qui amb sang gelada es va acomodar l’esfèric per creuar-lo, aconseguint així l’empat a un gol als 52’. I cinc minuts després La Puríssima embogia amb la remuntada dels seus quan José Manuel, aconseguia batre la porta dels de La Font en una jugada amb una àrea poblada de defensors i atacants.

Però l’alegria ontinyentina sols va durar 10’, ja que a la treta d’una falta lateral i després d’uns quants retrucs on la defensa blanc-i-negra no aconseguia allunyar el baló, els de la Safor ficaven l’empat a dos gols per desesperació de la banqueta local. José Manuel va tindre el tercer en el llançament d’una falta que l’àrbitre va ajustar a la mateixa frontal quan els aficionats demanaren penal per una caiguda de Cambreta als 75’.

Aplegaven els minuts decisius: primer al 83 Palopa treia el que hagués estat el tercer de La Font i un minut després J. Manuel filtrava un baló que Cambreta ajustava en excés. La mateixa connexió si que va sorgir efecte quan Cambreta s’aprofitava d’una jugada de pilleria del seu company, qui treia ràpidament amb una “rabona” una falta, i el 3-2 pujava al marcador per alegria dels aficionats i jugadors d’un Deportivo Ontinyent que també veia debutar a la Preferent a dos jugadors de la pedrera: Mel i  Pablo Belda.

El resultat ja no va variar i els primers punts que es queden a casa i on l’entrenador Cristian Ferrandiz feia estes declaracions en acabar el duel .

DEPORTIVO  ONTINYENT  3-2  LA FONT D’EN CARRÒS