Villena 3 - 1 Deportivo Ontinyent

3-1 ha perdut el Deportivo Ontinyent en la seua visita a un Villena que ja va perforar en La Puríssima també tres vegades la porteria del nostre 1r equip i on els de Nacho Cantó tot i avançar-se al marcador, han fet un seriós partit, no meresquen tant ampli resultat. Destacar que el juvenil Iñaki Pastor ha jugat tots els minuts d’un enfrontament on també ha debutat altre jugador del juvenil: Héctor Bustillos.

Una primera meitat que ha passat sense ocasions a destacar i on els locals responien bruscament la insistent pressió dels ontinyentins, però sense apropar-se a la porteria alacantina. Sols una tímida aplegada als dominis de Jordi Mompó ha estat l’únic de profit que han fet els jugadors del Villena abans d’anar-se’n al descans amb el 0-0.

Però al 2n temps la situació ha canviat totalment, amb un Deportivo que ha eixit a pels tres punts i on Bernat als 51’ ja disposava d’1x1. I just un minut després era Tono Huertas qui habilitava encertadament a Pablo Orquin, qui trencant l’esquena de la defensa local no errava en el mà a mà amb el porter alacantí.

I fins i tot en plena ofensiva era Javi Francés qui apurava en excés el seu xut. Però ha estat als 62’ quan en una falta ha aplegat el gol de l’empat dels amfitrions, que sis minuts després, s’aprofitaven d’una defensava avançada per a, trencant el fora de joc, remuntar l’encontre. Nacho Cantó es veia obligat a trencar el ritme dels locals i ho feia donant entrada a tres jugadors de refresc, entre ells el juvenil Hector Bustillo, qui debutava amb el primer equip.

Però als 79’ amb un Deportivo Ontinyent bolcat en busca de l’empat, era el Villena qui sentenciava el duel en una jugada a la contra després de recuperar un balo i per banda, ficar-lo dins l’àrea per tornar a batre a Mompó.

L’equip ja ha estat incapaç de tornar al partit, i la tercera derrota de la present temporada aplegava a un equip que ha merescut millor resultat abans del descans de la propera jornada.