LA_05 Amateur Femení 6-2 Sp. Xirivella

3r triomf consecutiu d’un Amateur Femení que abans dels vint minuts ja havia aconseguit marcar 3 gols, que han estat fonamentals per fer-se en estos 3 punts que hui hi havia en joc davant l’Sporting Xirivella, al qui les de Pepe Pla han acabat guanyant per 6-2.

Júlia al poc de començar obria la llauna d’un partit que s’hagués pogut complicar, però que gràcies a eixe gol i als dos posteriors en poc temps, ambdós a la treta de córners han estat clau per encadenar la quarta jornada seguida puntuant.

Amb el 3-0 les de Pla han baixat el pistó, si bé les visitants no han estat un malson per la portera Andrea en una primera meitat que ha finalitzat amb eixe marcador.

La represa ha començat amb les nostres jugadores volen sentenciar el duel, però ha estat el Xirivella qui, en una indecisió defensiva poc abans de l’hora de joc, ha retallat diferències. El tècnic ontinyentí ha aprofitat per reactivar l’equip amb 3 substitucions, i amb tant sols cinc minuts al terreny de joc, Marina a la treta d’altre córner tornava a ampliar l’avantatge, que ha estat més gran tot seguit en un xut llunyà de Marta.

Amb un quart d’hora per disputar, el col·legiat “reclutat” a última hora, ja que el designat no ha aparegut per La Puríssima, xiulava un clar penal a favor de les visitants que suposava el 5-2. I ja al tram final un golàs des de fora de l’àrea de Lidia tancava la golejada d’un equip que continua creixent a nivell col·lectiu i ja és quart a la classificació.

Un feliç Pepe Pla ens feia estes valoracions en acabar el partit.

AMATEUR  FEMENÍ  6-2  SPORTING XIRIVELLA