J_04_Ontinyent 1931 5-0 Deportivo Ontinyent

Ha caigut derrotat el Deportivo Ontinyent al derbi disputat este diumenge a El Clariano, on els de Cristian Ferrandiz, després d’haver aplegat al descans amb l’empat inicial, s’han vist desbordats en una segona meitat per oblidar, on l’Ontinyent 1931 s’ha quedat amb els tres punts gràcies a un contundent 5-0.

El duel havia començat amb vuit ontinyentins d’entre els 22 titulars, repartits a parts iguals en tots dos conjunts, i precisament estos eren els protagonistes de la primera de les ocasions de gol, quan el deportivista Juanjo treia just a la línia de gol una rematada de Lluis als 5’.

La següent jugada de perill ha ficat a Palopa com a principal protagonista de la primera meitat, traient-li l’1x1 al local Casti, i cap la mitja hora de joc aturant un xut de Pablo. Poc després ha aplegat la més clara ocasió dels hui jugadors de roig, quan Bernat ha engaltat de primeres un xut que ha eixit fregant el pal de la porta local en el que ha estat l’ultima jugada a ressaltar del primer acte.

La segona part s’ha vist un Deportivo més ambiciós, i aprofitant l’espai el local Lluis Felipe ha desnivellat el marcador quan tant sols s’havien jugat 3’ de la segona meitat. Una poalada d’aigua freda pels de Cristian que han vist com a l’hora de joc, una internada per l’atac esquerrà dels amfitrions, significava el 2-0.

El partit s’ha trencat quan un baló al segon pal, li ha rebotat al davanter local fent pujar el 3-0 als 70’ i sols quatre després, a la treta d’una falta, l’Ontinyent 1931 ampliava el seu avantatge fins el 4-0.  Els canvis fets per Ferrandiz no han sortit l’efecte esperat i ni Pablo ni Cambreta han tingut sort en els seus xuts a porteria.

I ja quan tot semblava acabat, una nova contra local ha segellat una derrota que dol, i de la que n’hi ha que alçar-se el més aviat ja que la propera jornada tindrem 3 nous punts més en joc, i ho farem a La Puríssima!

Un resignat Cristian Ferrandiz , una vegada finalitzat el derbi ens contava açò .

ONTINYENT 1931  5-0  DEPORTIVO  ONTINYENT