<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent 4-2 Beniarrés


El Deportivo Ontinyent és de Regional Preferent després del seu triomf davant el Beniarrés per 4-2, on els de Cristian Ferrandiz es proclamen CAMPIONS DE LLIGA gràcies al gol average amb l’Algemesí, amb qui han acabat empatats a la classificació.

Un encontre este últim el disputat a La Puríssima amb un grandiós ambient de futbol que va ficar a prova les pulsacions dels nostres quan poc abans de la mitja hora, quan els de la vessant sud del Benicadell s’avançaven al marcador, si bé abans Bernat i Mata en el llançament d’una falta hagueren pogut ficar-nos per davant. Però en un tres i no res, els de Ferrandiz li han donat la volta al lluminós de La Puríssima, primer amb una jugada de les seues de Cambreta i segons després amb una passada de la mort d’Omar que Mata sols ha d’empentar el baló al fons de la xarxa d’un ex-deportivista. De fet al descans s’hagués pogut aplegar amb més avantatge si el remat de cap de Cambreta haguera estat més encertat.

En la represa les coses han continuat amb l’encert dels ontinyentins als metres finals. L’enèsima internada de Bernat per banda ha significat el 3-1 després que Mata haja engaltat la centrada de l’ontinyentí. Però unes mans dins de l’àrea amfitriona ha tornat l’emoció al marcador en transformar el Beniarrés el 3-2 abans de l’hora de joc. Ha estat 15’ minuts després quan el killer blanc-i-negre Cambreta executava una falta a la frontal de l’àrea i el posterior retruc li venia a la seua posició i esta vegada sí superava a Xavi Paya en el que ha estat el darrer gol a la Primera Regional del pitxitixi ontinyentí, ja que la propera 22/23 continuarà creixent amb l’equip de la seua vida: el CD ONTINYENT, esta vegada en Preferent.

Amb el xiulit final, tot va ser festa: la festa d’una Escola que ha vist com dóna un passat més endavant, amb l’ajuda de centenars d’aficionats que van voler ser partícips d’este ascens. Gràcies a tots els que ens haveu ajudat a fer-ho possible! Gràcies Cristian, cos tècnic, jugadors i Junta Directiva, així com GRÀCIES AFICIONATS .

Un Deportivo Ontinyent que ha fet història i on l’entrenador Cristian Ferrandiz ens feia estes declaracions .

DEPORTIVO  ONTINYENT  4-2  BENIARRÉS

Edu

 

 

 

Alex Cambra

 

 

 

Abdon

 

 

 

Capone

 

 

 

Huertas

 

88’

Adri

Franco

 

 

 

Javi

 

68’

Carlos

Bernat

 

 

 

Omar

 

68’

Navarro

Mata

2-1   38’

3-1  48’

79’

Chorques

Cambreta

1-1   37’

4-2  68’

88’

Juanito