<%=Club.Nombre %>

Ciudad de Alcoy 0-6 Deportivo Ontinyent


Va complir el tràmit el Deportivo Ontinyent en la seua visita al feu del Ciudad de Alcoy en el duel que enfrontava al cuer del grup i equip menys golejador amb qui ha aconseguit marcar més gols la present temporada, i on el 0-6 pels de Cristian Ferrandiz deixa clar el lloc que ocupa cadascú a la classificació.

Un encontre que el tècnic murer va aprofitar per tornar a la titularitat a jugadors com Adri, Javi i Carlos, i que quedarà per a la retina per l’ontinyentí Enrique, ja que va marcar el seu primer gol com a deportivista després d’un complicat any per les lesions.

I la golejada hagués pogut estar més àmplia, però en l’inici Carlos no va tindre la sort de cara, no com Cambreta que als 10’ ja aconseguia superar la barrera dels 30 gols, ficant per davant als nostres. L’equip havia eixit a per totes i Carlos per fi veia porta abans de la mitja hora, mentre que dos gols quasi seguits del pitxitxi de la categoria portaven els jugadors al descans amb el 0-4, amb un golàs anul·lat a Franco prèviament.

Fins quatre substitucions va introduir Ferrandiz en la represa, i va ser ja al tram final quan consecutivament Enrique i Chorques ficaven el definitiu 0-6, sent la cinquena vegada d’esta 21/22 en que els tres davanters de l’equip marquen al mateix partit.

El Deportivo Ontinyent així es cita amb la història el proper cap de setmana, per buscar un triomf que ens done l’ascens a la Preferent.  Cristian Ferrandiz, una vegada acabat l’encontre, ens feia estes declaracions .

Totes les imatges són propietat de ARALAVALL.COM 

CIUDAD  DE  ALCOY   0-6   DEPORTIVO  ONTINYENT

Picot

 

 

 

 

Alex Cambra

 

46’

Enrique

0-5   79’

Navarro

 

 

 

 

Capone

 

 

 

 

Adri

 

 

 

 

Franco

 

46’

Juanito

 

Javi

 

 

 

 

Mata

 

46’

Dani Francés

 

Omar

 

 

 

 

Carlos

0-2   21’

 

 

 

Cambreta

0-1   10’

0-3  40’

0-4  44’

46’

Chorques

0-6   81’