<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent 7-0 Simat


Nova demostració de contundència la que ha oferit el Deportivo Ontinyent en l’avant penúltim partit de la temporada, i on els de Cristian Ferrandiz han golejat per 7-0 a un Simat que poc ha pogut fer en la seua visita a La Puríssima. D’esta manera els nostres es troben a dues victòries d’aconseguir l’ascens.

L’encontre va començar amb l’homenatge del primer equip als més xicotets de l’Escola: els recents Campions Querubins. Victor Navarro ha tornat a marcar, demostrant ser un jugador talismà ja que des de la seua arribada, l’equip sols s’ha deixat dos puns pel camí. L’ontinyentí obria el marcador poc abans del quart d’hora, fet que ha descompost als del Simat, que veien com poc després era Bernat qui ficava el 2-0, resultat amb el que s’ha aplegat al descans, que hagués pogut ser més ampli per un baló de Cambreta al travesser.

Els de Ferrandiz no volien cap sorpresa i al poc de reprendre’s el segon acte, esta vegada si el pitxitxi de la categoria que superava el porter visitant. L’entrada de jugadors de refresc ha estat el detonant final per una nova vesprada de gols a La Puríssima (21 als últims quatre partits al nostre camp). Bernat era el primer en fer un doblet en engaltar una assistència de Cambreta i un Carlos explosiu en feia altres dos en tant sols 10’.

L’enèsima golejada de la temporada la tancava Cambreta marcant el que es el seu  gol numero 30, i que deixa als ontinyentins a 180’ de sumar l’ascens, pel que els nostres han de guanyar els dos partits que els resten per aconseguir-ho.

DEPORTIVO  ONTINYENT  7-0  CF  SIMAT

Edu

 

 

 

 

Alex Cambra

 

 

 

 

Abdon

 

68’

Adri

 

Capone

 

 

 

 

Huertas

 

 

 

 

Franco

 

68’

Juanito

 

Navarro

1-0   14’

51’

Carlos

5-0  74’

6-0  84’

Bernat

2-0  19’

4-0  64’

68’

Dani

 

Omar

 

51’

Javi

 

Mata

 

 

 

 

Cambreta

3-0  49’

7-0  88’