<%=Club.Nombre %>

Miramar 3-0 Amateur Femení


Derrota la patida per l’Amateur Femení en la seua visita al Miramar per 3-0 on les de Pepe Pla han caigut per segona setmana consecutiva, fet que no succeïa des de fa tres mesos, en el que era el segon desplaçament consecutiu.

De nou les ontinyentines s’han quedat sense marcar el que ha fet més complicat el poder puntuar. Ho han fet a casa d’un rival que les doblega a la classificació i on les nostres volien donar la sorpresa, circumstància que no s’ha pogut produir després que les de la Safor s’han avançat als 24’. Un gol psicològic de les amfitriones als 43’ afegit a un gol que han anul·lat a les de Pla seguidament, les ha portat al descans un tant desmoralitzades.

En la represa, tot i donar entrada a jugadores de refresc per buscar voltejar el resultat, la sort no ha estat del costat de les nostres. Júlia ha disposat de dues ocasions de retallar distàncies abans de lesionar-se en la segona d’elles. Candela, qui ha ocupat el seu lloc també ha pogut marcar, però en canvi han estat les del Miramar les que han sentenciat este penúltim partit de la temporada amb el definitiu 3-0.

Estes eren les valoracions de Pepe Pla una vegada ja finalitzat l’encontre.

CF  MIRAMAR   3-0  AMATEUR  FEMENÍ

Carmen

 

 

Irene

55’

Salmeron

Inés

 

 

Àngela

 

 

Gala

70’

Candela

Ana

 

 

Lidia

55’

Carmen

Aitana

70’

Sandra

Lucia

 

 

Peri

 

 

Júlia

61’

Ainhoa