<%=Club.Nombre %>

Amateur Femení 5-1 Aldaia B


Necessari triomf el que esta vesprada ha sumat l’Amateur Femení, que a més ho ha fet davant una nombrosa afició que s’ha apropat a La Puríssima i que ha pogut gaudir de tal volta, el millor partit de les de Pepe Pla en la present temporada, golejant per 5-1 a l’Aldaia B.

Podem dir que el “plan plantejat ha eixit a la perfecció”, amb un inici on les nostres xiques han estat les gran ames i senyores del baló, no han tardat en aplegar les ocasions de gol, sent Noa qui obria el triomf passat el quart d’hora.

Les de Pla han continuat amb una pressió que no deixava a les visitants poder desplegar el seu joc, i que sols de penal han pogut interrompre el domini ontinyentí. A les acaballes del primer temps ha aplegat una jugada decisiva quan l’àrbitre ha senyalat un penal per les nostres. Carla Nadal ha agafat la responsabilitat i ha ficat el 2-1 al marcador, resultat al que s’ha aplegat al descans.

La presència a La Puríssima de la jugadora Patri (recentment operada) ha estat un plus per l’Amateur Femení, que ha començat el segon acte amb la substitució d’Aitana per molèsties, i amb la capitana Peri fent una de les seues i deleitant el públic amb un golàs espectacular.

I no podia faltar a la seua cita amb el gol Júlia, fent a l’hora de joc un altre gol digne d’emmarcar. L’equip  ha continuïtat amb un gran treball defensiu, i amb Salmeron i Ana sent dominadores del mig del camp. En canvi ha tardat en aplegar el que era el defintiu 5-1, el que significa el 14é gol als darrers tres partits com a locals, quan Sandra ja al tram final finiquitava el que ha estat la sisena victòria de la temporada, abans de visitar la propera setmana al Llevant UE.

Pepe Pla es mostrava content  una vegada ja finalitzat l’encontre.

AMATEUR  FEMENÍ  5-1  ALDAIA  B

Carmen

 

 

 

 

Mireia

 

 

 

 

Inés

 

 

 

 

Àngela

 

60’

Sara

 

Júlia

4-1  60’ 

 

 

 

Ana

 

 

 

 

Salmeron

 

 

 

 

Aitana

 

45’

Gala

 

Nadal

2-1   45’

 

 

 

Peri

3-1   48’ 

 

 

 

Noa

1-0  17’ 

75’

Sandra

5-1  87’ 


Comparte en: