<%=Club.Nombre %>

Aldaia B 2-1 Amateur Femení


Un gol al 90’ ha privat l’Amateur Femení de puntuar a casa d’un rival que no ha estat mereixedor del triomf, i on les de Pepe Pla han sabut jugar millor que el rival, i fins i tot poder abastar els tres punts, en el partit que acomiadava este 2021.

I això que les ontinyentines han aplegat a este duel amb tant sols 12 jugadores de camp, després que l’única portera que té l’equip s’haja quedat a casa per una indisposició, a banda d’altres jugadores també hui absents. A més la primera ocasió de gol ha arribat de les botes de Peri quan es portaven vuit minuts de joc, si bé han estat les de l’Aldaia B qui s’han avançat al marcador, en superar a la hui portera Lidia quan es complia el primer quart d’hora.

Les de Pla no s’han vingut avall i primer Aitana i en l’última jugada del primer temps Patri a la treta d’un córner han pogut fet justícia al que estava veient-se al terreny de joc, però amb 1-0 s’ha aplegat al descans.

En la represa les nostres han eixit a per totes i Salme en dues ocasions ha pogut empatar el xoc. Però ha estat Inés qui als 54’ si aconseguia perforar la porteria local, fet que ha animat més encara a les deportivistes per fer-se amb els tres punts, que hagueren igualat a les rivals a la classificació.

Però ha estat en l’última jugada de l’enfrontament quan les locals han desfet l’empat a un, quedant-se amb els tres punts i deixant tocades les de Pepe Pla en este últim partit del 2021. Ara caldrà esperar que es recuperen les jugadores de cara a un inici de 2022 que esperem siga bo per les nostres.

 

ALDAIA  B   2  -  1     AMATEUR  FEMENÍ

Lidia

 

 

 

Mireia

 

 

 

Patri

 

 

 

Àngela

 

 

 

Inés

1-1  54’

 

 

Ana

 

 

 

Salme

 

 

 

Aitana

 

 

 

Gala

 

76’

Sandra

Peri

 

 

 

Júlia

 

 

 

 


Comparte en: