<%=Club.Nombre %>

Benifairó 2-2 Deportivo Ontinyent


Tercer empat de la temporada per a un Deportivo Ontinyent que visitava ahir un camp on cap equip havia eixit victoriós de Benifairó, i on de no ser perquè els locals van aconseguir el 2-2 definitiu quan ja passaven els 96’ de joc, s’hagués donat per bo.

I és que els de Cristian Ferrandiz van desaprofitar varies ocasions de poder ficar-se per davant als primers 20’ d’encontre, sent Tono Picot decisiu quan als 37’ evitava el gol local. I quan ja s’esgotava el primer temps, una ràpida contra a la treta d’un córner dels amfitrions, la materialitzava Bernat després d’una perfecta assistència de Cambreta, anant-se’n els equips al descans amb 0-1.

La represa va començar amb les mateixes característiques: un Deportivo Ontinyent que buscava la porteria local i que disposava de diverses oportunitats de gol, fins que els protagonistes del primer gol es canviaven les tornes i era Bernat qui li ficava a Cambreta el baló perquè este últim marqués el 0-2 ja sobrepassat l’hora de joc.

Semblava que els tres punts anaven a vindre-se’n cap a Ontinyent, però aleshores la falta de calma en les eixides de baló, van permetre que el Benifaió, a base de balonades a l’àrea, i en una de tantes i des de fora feien l’1-2 que els donà ales. Així i tot Picot es va erigir com a principal baluard dels nostres, evitant el gol local en un parell de jugades, fins que ja en temps afegit aplegà el definitiu 2-2 que fa que el proper encontre a La Puríssima davant el líder Benifaió siga fonamental per les aspiracions del nostre primer equip.

BENIFAIRÓ  2-2  DEPORTIVO  ONTINYENT

Picot

 

 

 

Adri

 

 

 

Abdon

 

 

 

Capone

 

 

 

Alex Cambra

 

 

 

Juanito

 

 

 

Mata

 

83’

Javi

Bernat

0-1  44’

77’

Mendi

Omar

 

62’

Carlos

Chorques

 

62’

Jordi

Cambreta

0-2  65’

77’

Manel


Comparte en: