E-1 Valencia 5-2 Amateur Femení

Dos gols al tram final de la primera part han estat decisius perquè l’Amateur Femení tornés de buit del seu desplaçament a casa d’un rival directe com l’E-1 València, qui després del 5-2 iguala a la classificació amb les nostres.

És cert que les locals havien començat l’encontre presionant molt a les de Pepe Pla, que amb el pas dels minuts han anat soltant-se, i Peri ja avisava de la capacitat de resposta del nostre Amateur Femení. Ha estat als 25’ que Aitana s’ha avançat a la defensa local i també a la portera per, de cap, ficar el 0-1 al marcador en aprofitar una centrada des de la banda.

I quan encara no s’havia complit la mitja hora de joc, Peri esta vegada sí, encertava amb el llançament directe d’una falta per pujar el 0-2. Les nostres portaven el control del baló, però en una treta des del cantó, en la primera arribada de les locals als dominis de Carmen, aconseguien ficar l’1-2 als 40’. I tot seguit en una treta de falta, feien l’empat que deixava mig tocades les nostres.

Però ha estat en la represa quan, als 51’ les locals li han donat la volta a l’encontre amb el 3-2. Encara han tingut les nostres oportunitats de clavar-se de nou a l’enfrontament, però la veterania de les amfitriones les ha valgut per marcar el 4-2 quan Pepe Pla ja havia fet debutar esta temporada amb el primer equip a la jugadora del Cadet Ainhoa Albert, i quan el duel s’havia convertit en continues anades i vingudes.

I ja al tram final ha aplegat el definitiu 5-2 que certificava la segona derrota de les de Pepe Pla que, la propera setmana no tenen jornada lliguera. Ara com diu el tècnic ontinyentí “tenim dues setmanes d’entrenaments per recuperar-se d’esta derrota i tornar a alçar-se”.

E-1 VALÈNCIA 5 – 2  AMATEUR  FEMENÍ