Quart 0-7 Amateur Femení

Quarta victòria per l’Amateur Femení que l’aupa al quart lloc de la classificació, empatada amb el segon lloc després del 0-7 en la seua visita a la UD Quart, on les de Pepe Pla han fet un seriós partit des del xiulit inicial.

De fet, el plantejament del tècnic ontinyentí ha estat decisiu pel transcórrer del matx, amb una pressió constant que ha provocat el matiner gol de Peri, en aprofitar l’assistència de la seua companya en l’atac Júlia. Açò ha donat ales a les nostres que a la treta d’un córner aconseguien ficar el 0-2 en finalitzar Aitana  la pertinent jugada.

L’equip volia més i en una jugada perfecta eren les protagonistes del primer gol qui es tornaven els papers, assistint Peri a Júlia perquè esta fera el tercer de la matinal. I abans del descans, i de nou al llançament d’un córner era Anita qui ja sentenciava el duel amb el 0-4 amb el que s’aplegava al descans.

En la represa l’equip no s’ha relaxat i es repetia el de l’inici amb Peri solventant un mà a mà després de l’assistència d’Anita; i quan encara no s’havia aplegat a l’hora de joc, i de nou a la treta d’un córner, era Àngela la que ficava el 0-6. Aleshores l’encontre ha entrat en un moment de pausa, trencat de nou per la pressió de les de Pepe Pla, que li feien un set al Quart en culminar Júlia una passada de gol d’Aitana.

Ara toca gaudir d’este nou triomf abans de rebre la propera jornada al  Marítim C, en un enfrontament que les podria aupar fins al segon lloc de la classificació.

QUART  0-7  AMATEUR  FEMENÍ