Amateur Femení 2-0 Mislata C

Victòria molt treballada i a la vegada patida la que ha abastat el nostre Amateur Femení davant un rival que va ficar contra les cordes a les jugadores de Pepe Pla, que van saber “banyar-se i guardar la roba” gràcies primer a un golàs de Peri i posteriorment al treball defensiu de tot l’equip. El 2-0 final front el Mislata hagués pogut ser qualsevol altre, el que dóna mèrit a les nostres jugadores.

És cert que les de Pla van començar molt centrades i ficant molta intensitat en el joc, el que va permetre que Peri ho provés des de molt lluny només iniciat el duel. La mateixa ontinyentina estavellava un baló al travesser en el llançament d’una falta quan encara no s’havien complit vuit minuts.

Va ser en un baló a l’espai d’Anita sobre la pròpia Peri, que esta va saber resoldre als 17’ per avançar l’Amateur Femení. A partir d’ahi el pes de l’encontre el van portar les de Mislata, que passada la mitja hora estavellaven també el baló al travesser de la porta d’una Carmen que va ser decisiva sobretot al tram final del xoc.

El segon acte va començar amb Peri marrant el que no sol fallar, per a que davant l’espenta de les visitants, el tècnic ontinyentí donés entrada a la debutant Inés i la veterana Sara, per traure's la pressió rival. Va ser en un baló a la contra que la golejadora ontinyentina va controlar i desbordant la seua defensora, esta la tombava quan s’internava dins l’àrea. Era el minut 75 i el penal Peri el transformava per  fer un nou doblet.

Amb el 2-0 les visitants s’oblidaren de defensar buscant a la desesperada el gol que les fiqués de nou al partit, però va estar més a prop el tercer gol que la diana forastera, tot i que als instants finals la portera Carmen va evitar el gol visitant.

Tercer triomf de les de Pepe Pla que es mostrava molt content amb el treball fet i tant pel debut d’Inés com pel de Sandra, que tornava als terrenys de joc.

AMATEUR  FEMENÍ 2-0 MISLATA  C