<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent 4-1 Rafelguaraf


Tercer triomf del Deportivo Ontinyent en este inici lliguer, després del 4-1 que li van infringir els de Cristian Ferrandiz a un Rafelguaraf que sols va plantar cara quan es van vorer amb 2-0 al marcador, i on la figura de Carlos Mas va despuntar per damunt de la resta, eixint a més des de la banqueta. Amb esta victòria els de La Puríssima són líders en solitari a la classificació.

Un partit dominat des de l’inici i on una jugada per banda d’Omar, suposava el primer gol de la vesprada, al superar el porter visitant. En una altra jugada de l’ontinyentí Omar Cortés, van ser els mateixos jugadors visitants els que es van introduir l’esfèric a la seua porteria complida la mitja hora de joc.

Este fet va provocar la reacció visitant, que va tindre recompensa amb un protestat penal a l’àrea de Tono Picot, que no erraren deixant el 2-1 sense temps de traure del mig del camp abans del descans.

Les primeres substitucions de Cristian van ser el detonant per certificar un nou triomf, ja que Carlos Mas i el debutant Jordi van desestabilitzar la defensa forastera. Restaven encara deu minuts quan Mas creuava un baló fent pujar el 3-1 a La Puríssima, i una jugada de Jordi la culminava ja en el temps complit un espectacular Mas després d’avançar-se a la defensa del Rafelguaraf, deixant el definitiu 4-1 amb que es consoliden al cap davant de la classificació abans del partit a Bocairent corresponent a la “nostra Copa” del proper cap de setmana i després a Benigànim en un inèdit derbi valldalbaidí.

 

DEPORTIVO  ONTINYENT 4 -1 RAFELGUARAF

Tono Picot

 

 

 

 

Alex Cambra

 

 

Huertas

 

Abdon

 

 

 

 

Capone

 

83’

 

 

Adri

 

 

 

 

Javi Francés

 

 

 

 

Juanito

 

 

Mas

3-1  81’

4-1  90’

Bernat

 

 

Chorques

 

Omar

1-0  20’

 

 

 

Mata

 

73’

Jordi

 

Cambreta

 

81’

Mendi

 

 


Comparte en: