J_25 Deportivo Ontinyent 3-3 Dènia

Tercer empat consecutiu del  Deportivo Ontinyent després del 3-3 que ens van deixar els d’Angel Guarner, en l’enfrontament davant un Dènia que li va donar la volta al marcador en un segon temps boig, i que Cambreta es va encarregar d’equilibrar en un partit que  deixava el mateix resultat que a la primera volta.

Un duel que arrancava després d’un rigorós minut de silenci n memòria del soci del Cub Enrique Iborra Bou , i que ben prompte desnivellava Alberto Cambreta en superar el porter visitant després d’una perfecta eixida de baló dels ontinyentins, amb assistència de José Manuel.

Amb la davantera al partit, els de Guarner estaven sent molt superiors el seu rival, i amb una mil·limètrica passada d’Abdon a Bernat, el segon estava apunt de pujar al marcador quan es complia el quart d’hora. I poc després era Cambreta qui feia la passada de la mort perquè José Manuel ampliés el resultat, però no estava encertat.

Va ser a les acaballes del primer temps quan, a la treta d’un córner que Cambreta connectava al 2n pal perquè Adrian li donés continuïtat.  L’esfèric entre mig de moltes cames queia a un José Manuel que, esta vegada si, ficava el 2-0 amb el que s’aplegava al descans.

Però l’enfrontament va canviar totalment al segon acte. Al poc de reprendre’s el duel i a la treta d’un córner, el Dènia retallava distàncies i cinc minuts després furtava un baló que significaria l’empat a dos. Una treta de banda era l’origen el 2-3 quan es complia el minut 20 del segon temps, fet que va servir  perquè els de Guarner reaccionaren.

Timaran (qui jugava els primers minuts a La Puríssima) tenia l’empat a tres, però este aplegava en una gran jugada d’Adrian que oportú Cambreta enviava al fons de la xarxa visitant. Encara restava temps per desnivellar el xoc, i José Manuel no aplegava a la passada que li feia Cambreta al segon pal.

Iñaki, qui havia entrat també al tram final, disposava d’una rematada de cap, però el baló no entrava i ja en l’última jugada era una intervenció de Palopa la que permetia una setmana més el puntuar, encara que de nou fou sols un punt.

DEPORTIVO  ONTINYENT 3-3  CD  DENIA